Christmas Card from Denmark’s oldest town

 

Cristmas Card from Denmark
Cristmas Card from Denmark

A new Christmas card from Danhostel Ribe  as a tribute to our beautiful town and as one of the last celebrations of Ribe’s 1300 year anniversary this year.
It’s really been a fantastic year and we have had many happy guests visiting us.

The picture is from the poetic footpath over Ribe River from the hostel to Ribe old town. The bench is just one of Ribe’s many benches where the Ribe citizens sit and enjoy our beautiful town while they discuss important matters when the weather is a little warmer.
The photographer is Gudrun Rishede, who has also made the hostel’s postcards Vadehavskort and all the Ribe and Wadden Sea National Park photos that you can enjoy at the hostel.

The Christmas card can be seen/bought at Danhostel Ribe from now.

 

Julekort fra Danmarks ældste by. Resume på dansk:

Danhostel Ribes julekort viser gangstien over Ribe å fra vandrehjemmet til den gamle by og én af Ribes mange bænke, hvor ripenserne nyder den smukke by og diskuterer stort og småt, når vejret er lidt varmere. Postkortet er fotograferet af Gudrun Rishede, som også har fotograferet vores andre postkort ”Vadehavskort” og alle de mange fotos fra Ribe og Nationalpark Vadehavet, der har sørget for vandrehjemmets helt en egen stemning.

Julekortene kan ses/købes på Danhostel Ribe fra nu af.